Videoblogg

Always on my mind - skoleprosjekt

Her kommer grunnen til min dårlige blogging. Hahah, håper dere liker den!Vi måtte forresten kutte ned sangen ettersom redigeringsprogrammet ikke ville samarbeide. # Synes?

VIDEOBLOGG # Randomness

Husk at denne ble filmet før vi dro, derfor sier jeg at vi skal.. Nå er vi jo selvfølgelig ferdige da. Nesten. Sangen heter Always on my mind. # Synes? Videoblogg-forslag?

VIDEOBLOGG # Call me maybe

Jeg og søte Emilie har blitt med på et prosjekt på facebook om å lage en video som skal bli sendt til Justin Bieber. Hadde vært veldig gøy om han så den da, hahah.. # Synes?

Gamle videoblogger

Åh, jeg elsker å se tilbake på gamle videoer. Det er så koselig, men herregud, så flau jeg blir over meg selv av og til! Skolevideo fra 2009. Utfordringsvideo med meg og Malene i januar 2010. ...

VIDEOBLOGG # Svar på spørsmål DEL 3

Jada, jada. Jeg er ganske rar, haha. Vurderer sterkt å legge ut resten skriftlig, føler det blir så mange deler på video siden jeg snakker meg bort. Bablekjerring osv. # Hva synes du om svarene?

VIDEOBLOGG # Svar på spørsmål DEL 2

Jaa, jeg sier "skal begynne i februar", men det var fordi jeg filmet i januar. # Synes om svarene?

VIDEOBLOGG # Svar på spørsmål DEL 1

Det er ei stund siden jeg filmet, men siden jeg er så utrolig treig kommer første del nå.. Har bare redigert to av delene, så det kan ta sin tid før alle er ute! Hoho.. # Hva synes du om svarene? ...
Andrea

Andrea

15, Molde

Velkommen til min blogg!:) -Jeg godtar alle venneforespørsler -Jeg kommenterer tilbake(m.mindre du svarer, reklamerer eller ikke har lest innlegget) -Jeg blogger så ofte jeg kan, prøver minst en gang daglig Mer info om meg finner du under menyen 'Om meg'.

Kategorier

Arkiv

hits