Om meg

Jeg er Andrea, et julibarn født i nittiseks. Jeg har mørkt hår og mørkeblå øyne. Jeg er født i Molde kommune, og trives godt her. Jeg befinner meg rundt 162 cm over bakken, og er lavere enn de fleste i klassen min.. Dette var de unyttige faktaene, så her får dere litt nyttige også. Forresten er ironi og overdrivelser et viktig ord om dere skal forstå meg.Jeg er en utrolig stor Molde FK - supporter, og jeg er på hver eneste hjemmekamp, samt. noen få bortekamper. Mitt hjerte banker i blått og hvitt!
Jeg er en sykt stor og gal Directioner, altså mitt hjerte banker for One Direction i tillegg til Mfk. Ingen andre enn de som føler det samme kan forstå hvofor jeg kan si at jeg elsker disse gutta som personer når jeg ikke en gang har møtt dem, så om du ikke forstår det.... Too bad. Jeg orker ikke å begynne med en lang roman om dette. Jeg er også Belieber, om noen ikke har fått det med seg.

Jeg greier alltid å argumentere for noe når det gjelder de tingene som tar store deler av livet mitt(som jeg snakket om ovenfor), så jeg vil anbefale deg å ikke komme i en diskusjon med meg! Jeg derimot liker å diskutere, og elsker å ha rett! Om du tar feil er det noe du sent vil få glemme. Om jeg tar feil så bare driter vi i det, ok?
Jeg liker også å bestemme, og jeg kan tolkes som utrolig sta. Noe jeg faktisk er, det kan jeg ikke nekte for. I motsetning til det liker jeg ikke å være midtpunkt i store forsamlinger. Det er flaut å snakke foran folk jeg egentlig ikke har kontakt med. Men slapp av, jeg er ikke bare sjefete og dum skjønner dere, jeg er faktisk ganske snill! Jeg er til å stole på, tror jeg hvert fall. Det er nok ikke opp til meg og dømme, men jeg sier sjelden ting videre. Dessuten er jeg et lite englebarn som aldri gjør noe galt, HE HE. Det er faktisk delvis sant, samvittigheten min tåler ikke at jeg gjør noe jeg ikke burde. 

Jeg danser hip hop to ganger i uka, og liker det. Tideligere kunne du også finne meg på hånballbanen, fotballbanen og motocrossbanen. Jeg har også vært en del på scena, både når det kommer til korps og barnekor.  Nå går det kun i dans, som sagt, og masse foto og blogg. Dessuten stjeler Zayn, Harry, Louis, Liam og Niall fritiden min. På en måte. Jeg skylder på dem og twitter i alle fall. Lekser stjeler også mye tid.. Selv om jeg kanskje ikke er verdens største skolelys så er jeg ganske så pliktoppfyllende når det kommer til skolearbeid. Den tiden jeg bruker på data derimot, den aner jeg ikke hvor flyver hen. Jeg setter meg ned, og plutselig har det gått noen timer. Fler som føler det sånn?


Nei, jeg har ikke alltid vært mørkhåret. 
 
Nå skal jeg avslutte skrivinga. Jeg tror nok noen av dere allerede har forstått at jeg liker å skrive. Jeg synes det er gøy, og meningene mine tar seg mye bedre ut svart på hvitt enn når jeg skal forklare de muntlig. Dere skjønner det at jeg er så smart at ingen forstår de avanserte tankene mine. Og igjen, husk ironien! Som dere sikkert allerede har lagt merke til så elsker jeg å bruke ironi. Det blir nok en del av det.. Både bevisst og ubevisst.

1 søt

AINA OG INGRID

27.12.2011 kl.13:21

oioi, ny blogg!

- aina

Skriv en ny kommentar

hits